Starlight on Earth Bloesem Synergies

Workshops 2018

Woensdag 12 sept

Lezing Zicht op je zielen pad

We bevinden ons in een bijzondere tijd met grote veranderingen waar moeder aarde met al haar bewoners de grote overstap van de derde naar de vijfde dimensie gaat maken. Voordat je de vijfde dimensie zult bereiken zal je door de vierde dimensie heen moeten. In de vierde dimensie vind je grote uitdagingen op persoonlijk en ziele niveau. Je dient in het reine te komen met jezelf, je wordt op jezelf teruggeworpen en je kunt je aan niets of niemand vasthouden. Je bent trouw aan je eigen hart, waarbij je alle schijnzekerheden van het geconditioneerde leven zult loslaten. Je authentieke ik mag naar voren treden, je gaat je eigen ruimte opeisen, je leeft van binnenuit op een natuurlijke en ontspannen manier met respect voor jezelf, de ander en moeder aarde. Deze avond zullen we proberen inzicht te krijgen in waar je je op dit moment bevindt. Je verkrijgt als het ware een plattegrond, zodat je bewust stappen kunt gaan onder nemen. Je wordt je bewust van je struikelblokken en van je belemmeringen die je beperken om je hart te volgen, maar tevens ook van je kwaliteiten.

Datum: Woensdagavond 12 september

Aanvang: 20.00 uur – 22.15 uur (deuren open vanaf 19.30 uur)

Bijdrage: € 12,50

Locatie: Hart et Cetera, Bolwaterstraat 38, Venlo

Aanmelden: info@hartetcetera.nl of 06 11 26 19 18 (aanmelden voor 10 sept.)

Begeleiding: Jos Smeets

Aanmelden voor 10 september>

Cursus Zicht op je zielen pad

Drie avonden: 26 september, 10 oktober, 24 oktober

Een grote vorm van hulp op ons zielepad vinden we in de natuur. Dat wat er groeit en bloeit langs het pad dat we bewandelen bezit de krachten die we nodig hebben in ons proces. De plantenwereld is een weerspiegeling van de Engelenwereld die ons altijd bij staat. Ze is de levende bibliotheek en apotheek van Moeder Aarde die alle liefde, wijsheid en kennis bevat. Het is de bloem van de plant die onze ziel beroert en ons aanspoort dat te gaan doen wat ze ons laat zien of voelen.

Bloesemremedies zijn unieke producten gemaakt in samenwerking tussen de menselijke ziel en de ziel van de bloem. Deze Synergies van vloeibaar bewustzijn brengen je op je ziele pad en helpen daar waar nodig om het uiteindelijke doel te bereiken. Het zijn krachtige katalysators die ieder op zijn/haar unieke wijze ondersteuning bieden. Ze verschaffen inzicht, helpen bij het loslaten van het oude en geven moed het nieuwe en onbekende tegemoet te treden.

In de cursus van drie avonden gaan we contact maken met de energieën van de planten en gaan we voelen dat we deel uitmaken van deze aarde.

Aanvang: 20.00 uur – 22.15 uur (deuren open vanaf 19.30 uur)

Bijdrage: cursus € 55,- (incl. thee en bloesemremedies)

Locatie: Hart et Cetera, Bolwaterstraat 38, Venlo

Aanmelden: info@hartetcetera.nl

Begeleiding: Jos Smeets