Starlight on Earth Bloesem Synergies

Cursus Zicht op je zielen pad


Drie avonden: 10 april, 24 april, 8 mei 2019

A.u.b. aanmelden voor 6 april


We bevinden ons in een bijzondere tijd met grote veranderingen waar moeder aarde met al haar bewoners de grote overstap van de derde naar de vijfde dimensie gaat maken. Voordat we de vijfde dimensie zullen bereiken moeten we door de vierde dimensie heen.In de vierde dimensie vinden we de grote uitdagingen op persoonlijk en ziele niveau. Daar dienen we op een liefdevolle manier in het reine met ons zelf te komen waarbij we alle schijnzekerheden van het geconditioneerde leven gaan los te laten. We trouw zijn aan ons hart en het authentieke zelf naar voren mag treden.
Deze avonden zullen we proberen inzicht te verkrijgen waar je je op dit moment bevindt. Je verkrijgt als het ware een plattegrond, zodat je bewust stappen kunt gaan onder nemen. Je word bewust van je struikelblokken en van je kwaliteiten.


Alles wat er langs ons zielenpad groeit en bloeit geeft ons dat wat we nodig hebben in dit grote transformatie. De plantenwereld is een weerspiegeling van de Engelenwereld die ons altijd bij staat. Ze is de levende bibliotheek en apotheek van Moeder Aarde die alle liefde, wijsheid en kennis bevat.

Bloesemremedies zijn unieke producten gemaakt in samenwerking tussen de menselijke ziel en de ziel van de bloem. Deze Synergies van vloeibaar'bewustzijn" brengen je op weg en helpen daar waar nodig om het uiteindelijke doel te bereiken. Het zijn krachtige katalysators die ieder op zijn/haar unieke wijze ondersteuning bieden. Ze verschaffen inzicht, helpen bij het loslaten van het oude en geven moed het nieuwe en onbekende tegemoet te treden.

In de cursus van drie avonden gaan we contact maken met de energieën van de planten en gaan we voelen dat we deel uitmaken van deze aarde.


Aanvang: 20.00 uur – 22.15 uur (deuren open vanaf 19.30 uur)

Bijdrage: cursus € 55,- (incl. thee en bloesemremedies)

Locatie: Hart et Cetera, Bolwaterstraat 38, Venlo

Aanmelden: info@hartetcetera.nl

Begeleiding: Jos Smeets