Starlight on Earth Bloesem Synergies

KOPJES-BEKERTJESMOS (Cladonia fimbrata)

Dit langzaam groeiende korstmos (met haar kelkvormige trechtertjes die niet grote zijn dan een halve centimeter), blijft jaren intact. Deze trechtertjes, zijn net kleine schotelantennes die driehonderd vijfenzestig dagen en nachten in verbinding staan met de kosmos

Het Kopjes-bekertjes mos laat ons de wereld waar we dagelijks druk in de weer zijn van uit een hoger perspectief te zien. Ze laat ons de aarde zien zoals de astronauten die naar de aarde kijken. Vanuit die stilte zien we een vredige en mooie blauwe planeet,zien we hoe de aarde binnen het het universum maar een heel klein korreltje zand met water. En in en op dat klein druppeltje daar zit de mens maar moeilijk te doen en denkt dat zij het enige ′leven′ binnen dit universum is.

Het Kopjes en bekertjes mos helpt ons om bij het leven stil te staan.Dat we het fysieke lichaam van moeder aarde hebben gekregen om te leren en te ervaren.Om met zijn goddelijk vermogen en zijn vrije wil haar eigen werkelijkheid te creëren. Het Kopjes en bekertjes mos helpt het leven niet zo serieus te nemen we alles dienen te relativeren.Dat de werkelijkheid die je hier schept jouw werkelijkheid is en dat die ook weer ophoudt wanneer je de aarde weer verlaat.

Positief:Geleid worden door je hoger zelf,je persoonlijkheid dienstbaar is aan je hoger zelf.

Negatief:Gevangen zitten in je aardse werkelijkheid,je persoonlijke doelen nastreeft die niet in overeenstemming met je ziel.

Prijs 10 ml: € 7.50

Mail ons uw bestelling - vorige - volgende.