Starlight on Earth Bloesem Synergies

GOUDENREGEN (Laburnum wateri )

De Goudenregen is voor hen die op jonge leeftijd zeer diep gekwetst zijn. Omdat ze geen andere keus hadden sloten zij zich uit bescherming gevoelsmatig af.Mentaal vormden ze een pantser dat met de jaren mee groeide zodat ze op een gegeven moment totaal geen gevoelsmatige herinneringen meer hadden met dat wat in het verleden gebeurd was.

Omdat ze geen contact meer met hun gevoelskant hadden sloegen ze de verstandelijke weg die nog steeds geprogrammeerd was op bescherming en alles wat met gevoel te maken buiten zich hield.

Het leven werd daardoor hard,koud, kil en afstandelijk. Terwijl diep van binnen, het kind in hun zelf nog steeds diep gekwetst is.

Het is de remedie van de Goudenregen die instaat is de dikke muur van vervreemding rondom de gevoelskant steen voor steen af te breken. Het lichaam eindelijk de verkrampte ingehouden houding los kan laten. De ware gevoelige aard mag weer langzaam tot leven komt. Waar eindelijk alle ingehouden frustraties en verdriet kunnen worden geuit. Positief : Evenwicht in gevoel en verstand, harmonieus, gezonde grenzen. Negatief: Verhard, verstard, extreem gedrag door gebrek aan gevoel Special Synergie

Prijs 10 ml: € 8.25

Mail ons uw bestelling - vorige - volgende.