Starlight on Earth Bloesem Synergies

KLEINE LEEUWENTAND (Leodonton saxatalis)

De remedie van de Kleine leeuwentand bewandelt de gulden midden weg en helpt hen die van zich zelf te veel moeten. Waarbij ze zichzelf onnodige onderdruk zetten omdat ze de overtuiging hebben dat niets voor niets komt en er altijd gezweet en geploeterd moet worden om iets voor elkaar te krijgen.

Deze op resultaat gerichte mensen proberen hun voldoening uit dat wat ze presteren. Hoogst waarschijnlijk zijn ze in hun jeugd door hun kritische en veeleisende ouders nooit erkend. Probeerden ze via hun prestaties alsnog de erkenning te krijgen. Dit zal echter nooit gebeuren omdat ze steeds meer van zichzelf eisen.

De Kleine leeuwentand schept evenwicht in activiteit en rust, je de dagelijkse dingen doet vanuit plezier je niets meer wilt, geen waarde meer aan resultaten en oude verwachtingspatronen. Breng je creativiteit op een natuurlijke speelse manier tot uiting. Creativiteit vanuit de wil kost energie, creativiteit vanuit het hart geeft energie

**Special Synergie Positief : Zelfaanvaarding, zelfherkenning. Inspannen zonder inspanning, dat wat je doet mag je geen kracht kosten maar kracht geven.

Negatief: Uitputting, overbelasting door het ‘moeten’; jezelf te veel opleggen.

Prijs 10 ml: € 8.25

Mail ons uw bestelling - vorige - volgende.