Starlight on Earth Bloesem Synergies

SPAANSE JUFFER (Opuntia ficus indica)

Deze remedie is gemaakt van de vrucht van de schijf of vijgcactus ook wel Spaanse juffer genoemd. De Spaanse juffer bezit het vermogen om deze bevroren emoties die fysiek in het lichaam zijn opgeslagen langzaam te ontdooien en te verwerken

De Spaanse juffer is een zachte liefdevolle energie die je het gevoel geeft er te mogen zijn zoals je bent. Je stekels, de oordelen m.b.t jezelf gaat herzien. De kille innerlijke leegte in ons zelf word gevuld met eigen liefde en zelf erkenning. We niet langer hoeven op te vullen en of te troosten met eten, tabak alcohol of andere verslavende middelen.

De Spaanse juffer maakt dat je weer kwetsbaar mag zijn. Het is een echte knuffel en familie remedie die de banden met alle leden op alle niveaus helpt te versterken. Het gezin een weer de plaats wordt waar iedereen zich thuis voelt.

Deze cactus helpt je het beeld van stekels van pijn en afscheiding te transformeren naar kracht en verbondenheid. Waar moed en zelfvertrouwen de plaats innemen van angst, de stekels alleen nog gebruikt worden wanneer anderen onze grenzen overschrijden.

Positief: Lekker in je vel zitten, op een open positieve manier jezelf laten zien, warm en geïnteresseerd in contact met anderen, goed kunnen delen, geven en ontvangen. Kunnen genieten van elkaars aanwezigheid. Open en directe communicatie met anderen.

Negatief: teruggetrokken, angstig zonder duidelijke reden; geremdheid, onbeweeglijk en vast; moeilijk contact kunnen maken; Gevoelsarm, emotioneel bevroren, apathie eenzaamheid. Verslavingen.

Prijs 10 ml: € 7.50

Mail ons uw bestelling - vorige - volgende.