Starlight on Earth Bloesem Synergies

KRUISDISTEL(Eryngium campesters)

De Kruisdistel helpt hen die zijn gedesillusioneerd en het vertrouwen in het aardse bestaan hebben verloren. Zij die de wereld bezien vanuit een zwart- witte bril, het goede niet meer kunnen zien en ontvangen.

Degenen die uit zelfbescherming zijn verhard, een levenshouding hebben aangenomen met een cynische / of sarcastische ondertoon. Zij die zich het slachtoffer voelen van deze boze wereld en de verantwoordelijkheid van hun problemen bij de ander neerleggen zodat ze zelf niets hoeven te doen.

De Kruisdistel doorbreekt de vicieuze cirkel van dit destructieve gedrag en toont ons de ware persoon die zich achter dit masker van angst verschuilt. De Kruisdistel geeft je de kracht om je te openen, en laat je eindelijk in contact komen met de oorzaak van je diepe verdriet. Geeft inzicht in je oude gedragspatronen en geeft je de kracht om de verantwoordelijkheid voor je eigen leven naar je toe te trekken.

De Kruisdistel helpt het positieve het zachte van de mens gaan zien. We zijn allemaal op zoek zijn naar liefde en erkenning en zijn allen bang te worden afgewezen.

Positief : Zelfverantwoordelijkheid, moed, kwetsbaarheid Verbondenheid.

Negatief: Gevangen zitten in je eigen negatieve gedachte wereld. Verharding, Slachtoffer energie, Klein zelfbeeld,de hele wereld tegen mij.

Prijs 0 ml: € 7.50

Mail ons uw bestelling - vorige - volgende.