Starlight on Earth Bloesem Synergies

Remedie van de maand

DE FIJNSTRAAL (foto volgt)

Het afgelopen jaar heb ik de Fijnstraal mogen maken, al meerdere jaren volg ik deze plant en zie ik hem op steeds meer plaatsen verschijnen. De Fijnstraal is net als het st Jakobskruiskruid een invasiepionier.Deze planten bezitten een vernieuwende en verfijnde energie die ons en de aarde ondersteuning bieden in de overgang van de derde naar de vijfde dimensie. De Fijnstraal is een een jarige plant die geen eisen stelt aan de grond,onder de meest moeilijke omstandigheden weet hij nog tot bloei te komen.Zelfs tussen de straatstenen of kieren in het asfalt groeit en bloeit hij vrolijk door. Het is een echte zon aanbidder, de fijne witte bloemen die wel een beetje op Kamille lijken maar met veel fijnere bloemblaadje(vandaar de naam) openen zich bij zonnig weer. De Fijnstraal bloeit de gehele zomer in grote groepen, vanaf de langste dag tot diep in de herfst siert hij onze weiden en wegbermen.

De Fijnstraal behoort tot de composieten,de samengesteldbloemigen. De werking van de bloesemremedie heeft te maken met jezelf en het contact met de ander,de buiten wereld. De Fijnstraal laat het fijne, het zuivere in je stralen,je in harmonie met anderen en de natuur kunt samenleven.

De dag dat de remedie gemaakt werd was ook heel bijzonder, op het moment dat ik de remedie had gestart,ervoer ik gelijk een deel van haar werking.Ik loop bijna dagelijks dezelfde route naar de heide,ik moet dan door een houten poortje waar ik zelden iemand tegen kom. Maar tijdens het maakproces( de remedie stond ongeveer 30 meter van het poortje) kwamen van diverse kanten in totaal 6 mensen aan lopen die allen door het poortje wilden.Op zich al bijzonder maar het mooie was dat het allemaal op een bepaalde manier bekenden van elkaar waren.Iedereen stond verbaasd te kijken en zei: hoe kan dat nou, het lijkt wel of we hier afgesproken hebben. Het was een bijzonder moment, met een bijzonder gevoel van verbondenheid.

De Fijnstraal is wel al te koop voor €8,50 maar staat nog niet in de webshop

FIJNSTRAAL ( Erigeron annuus) Je kunnen openen voor een hogere vorm van communicatie, gebaseerd op respect en gelijkwaardigheid. Je toestaan het zuivere en het zachte van jezelf te laten zien met de wetenschap dat wat je uitstraalt terug gespiegeld krijgt. De Fijnstraal herstelt de verbinding met het universele netwerk waar iedereen op zijn eigen niveau mee verbonden is. Brengt gelijkgestemden bij elkaar door toevallige ontmoetingen. Stimuleert de natuurlijke nieuwsgierigheid om een ander te leren kennen waarbij de vooroordelen gebaseerd op uiterlijkheden aan de kant worden gezet. Iedere ontmoeting, met wie dan ook is een gelegenheid tot delen en tot groei.

Kernwoorden:

Bewustzijn, synchroniciteit, autoritair gedrag, roddelen ,kritisch, veroordelend naar anderen, betrokkenheid, vervreemding, overstijgen, eigendunk, agressiviteit, conflict, rivaliteit, vijandigheid, verdraagzaamheid, sociale relaties, vreedzaamheid, afstandelijk, arrogantie, harmonie, luisteren, samenwerken.

>