Welkom op Bloesemsynergies

Wethouder Lommenstraat 62

5913 RR Venlo

E-mail : info@bloesemsynergies.com

  • No products in the cart.

Starlight on Earth Bloesemsynergies Starlight on Earth Bloesemsynergies Starlight on Earth Bloesemsynergies

De sleutels naar het hart

De Starlight On Earth Synergies zijn ‘de sleutels naar het hart’, die de mens ondersteuning bieden op hun zielepad en het leven waarlijk tot bloei helpen te brengen. Ze bieden ondersteuning in deze tijd van grote veranderingen nu de aarde en de mensheid aan het ontwaken zijn. Overal zien we hoe het zaad van het Christus bewustzijn, dat meer dan 2000 jaar geleden in de harten van de mensheid werd geplant, nu massaal begint te ontkiemen. Langzaam beginnen we ons weer te herinneren wie we waarlijk zijn, worden we ons bewust dat we allen een deel zijn van een groter geheel en afkomstig zijn uit een en de zelfde bron.

Remedie op maat

Remedie op maat

Het uitzoeken van een remedie voor je zelf is best moeilijk, bij veel remedies herken je jezelf. Maar welke remedie past het beste bij jou op dit moment, wat heb je echt nodig? Voor dit probleem hebben we de juiste oplossing! Wij zoeken een persoonlijk remedie voor u uit:

De nieuwe-tijd

De nieuwe-tijd

De nieuwe tijd remedies helpen het persoonlijke te overstijgen en brengen ons op het niveau van het hogere hart en het hogere denken. We worden een waarnemer van onszelf en de wereld waarbij we alle oordelen naast ons neerleggen.

Onze nieuwste synergies