Welkom op Bloesemsynergies

Wethouder Lommenstraat 62

5913 RR Venlo

E-mail : info@bloesemsynergies.com

  • No products in the cart.
Image Alt

Ons Zielepad

Als ziel hebben we er allemaal voor gekozen om deze aarde en dit menslijk lichaam te bewonen met als doel om onze zielskwaliteiten te ontwikkelen en deze in liefde met anderen te delen. Als we naar de wereld van vandaag kijken en werkelijk zien waar het merendeel van de mensheid mee bezig is, dan kunnen we rustig zeggen dat er van het delen nog niet zo veel terecht is gekomen. We kunnen wel stellen dat we een behoorlijk eindje van de weg zijn afgeraakt.

Het doel van de missie van hun ziel zijn veel mensen vergeten als gevolg van de conditioneringen die we van onze ouders, van de kerk en van de maatschappij hebben meegekregen. Eigenlijk weten we niet meer zo goed wie we waarlijk zijn. Velen zijn, zonder het te beseffen, vervreemd geraakt van hun ware natuur en hebben ieder voor zich een eigen (schijn)werkelijkheid gecreëerd waarin veelal het eigenbelang voorop staat. Vaak gaat dat ten koste van de ander, van de natuur, maar uit eindelijk vooral ook ten koste van jezelf.

Veel mensen merken dan dat het leven, ondanks alle goede bedoelingen, geen echte voldoening meer brengt. Dit moeilijk te benoemen gemis, dat vaak als leegte wordt ervaren, is in werkelijkheid een gemis aan bezieling. Zonder be-zieling kan het leven al snel als leeg en doelloos voorkomen. Bezieling vinden we niet in de buitenwereld en er is niemand anders die ons dat kan geven. Ware bezieling vinden we diep in ons eigen hart. Daar vind je het unieke van je ware zelf van waaruit het leven leiding geeft en wat het leven de moeite waard maakt om geleefd te worden.