Welkom op Bloesemsynergies

Wethouder Lommenstraat 62

5913 RR Venlo

E-mail : info@bloesemsynergies.com

  • No products in the cart.
Image Alt

Over de remedies

Tussen al het leven hier op aarde nemen de planten een bijzondere en belangrijke plaats in. Zonder al het groen om ons heen zou er geen menselijk en dierlijk leven mogelijk zijn. Planten zijn heel bijzonder, ze bezitten het unieke vermogen om met behulp van zonlicht en bladgroen hun eigen voedsel te produceren dat ze nodig hebben om te kunnen groeien en bloeien.

Bloesemremedies zijn energetische preparaten.Ze zijn het resultaat van de eendrachtige samenwerking van mens en natuur. Bloesemremedies werken in op de menselijke geest en brengen evenwicht in onevenwichtige emotionele gemoedstoestanden. Ze onderdrukken het negatieve niet, maar versterken het goede in iedereen wat vaak nog niet bewust of erkend is.

Het maken van een remedie is een proces van mens in communicatie met de natuur die begint met de ontmoeting met bv een bloem. Het eerste contact vindt plaats via de ogen, de spiegels van onze ziel. De aantrekkingskracht van dat moment is puur magnetisme en zegt meer iets over de persoon zelf dan over de bloem. Iedere bloem weerspiegelt ons een archetypisch patroon of een deel ervan.

Onze nieuwste synergies